Fitmibo

Har ni hört talas om Fitmibo? Det är ett projekt jag och min kollega Jennifer har startat. Nedanför så kan ni läsa mer om detta. För att förklara det enkelt så är det en onlinetjänst där du tränar enkel och effektiv hemmaträning och du får även kostråd och hjälp med motivationen.

Fitmibo är en träningstjänst online. Vårat fokus är att förbättra eller bibehålla våra medlemmars mentala och fysiska hälsa. Vår vision är att alla våra medlemmar får en hållbar träningsrutin som gör dem friskare, starkare, lyckligare, mer självsäkra och allt annat positivt som kommer på köpet när man tränar regelbundet. Vi ger våra medlemmar verktygen för att skapa en hållbar och mer hälsosam livstil. Oavsett var du är i livet så finns Fitmibo där med pepp, gemenskap, bra kostråd och träningspass som du kan göra vart som helst och när som helst.

Som medlem får du varje vecka ett nytt effektivt 30 min träningspass, utformat av en licensierad personlig tränare. Du har tillgång till passen 24/7 och behöver inga redskap. Träna exakt vart & när du vill. Kom i form, bli starkare, rörligare, förbättra konditionen, balansen och kroppskontrollen. Passen är utformade för att de ska passa de flesta människor oavsett nuvarande form. Passen är i videoformat och enkla att förstå, tryck bara play och följ rörelserna och instruktionerna som visas. Till alla pass finns det även en genomgång av alla övningar med instruktioner. Utöver detta har våra medlemmar alltid tillgång till 3 extra pass för mer variation, och möjlighet att ställa frågor till en PT om det behövs.

Målsättningen på Fitmibo är att veckans träningspass ska genomföras 3 ggr i veckan. Målsättningen är baserad på rekommendationer från WHO, för att främja hälsa, minska risk för kroniska sjukdomar, förebygga förtida död samt för att bevara eller förbättra fysisk kapacitet. Det är såklart upp till varje person om de vill följa målsättningen eller inte men med Fitmibo ökar du chanserna att träningen blir av med motiverande sms och en peppande facebookgrupp, tillgång till kontakt med en pt och genom att passen är flexibla, lättillgängliga och tidseffektiva samtidigt som du får resultat.