Online coach

Sanne Mose Jørgensen

En snak er uforpligtende. Kom i gang herunder!

Online Coaching

Når jeg arbejder med mine seje kvindelige klienter er målet typisk: At tabe sig, stramme kroppen op, blive stærkere, få mere struktur i kosten, opnå større overskud i hverdagen og måske endda komme i bedre form til, at kunne blive gravid samt komme tilbage igen efter graviditeten.

Det handler selvfølgelig altid om dit mål – og jeg sørger for, at måden jeg hjælper dig på hænger sammen med din hverdag og din livsstil. Jeg viser dig vejen… Du skal dog også være klar på også at gøre, hvad det kræver! Så vil resultaterne vise sig:

Skræddersyet planer

Dit mål nås ved den rette kost og træning. Ønsker du ikke min løbende coaching, kan jeg også hjælpe dig med at få struktur på din kost og træning skræddersyet til dit behov og din hverdag.

Online forløb

Få skræddersyet træning- og kostplaner samt personlig coaching via dit eget personlige set-up online. Jeg følger dig ugentlig og sikrer du arbejder i den rigtige retning mod dit mål. Et intenst men værdifuldt samarbejde ligger i dette valg.

Personlig træning

Er du interesseret i at træne med mig i fitness centeret, så tilbyder jeg også personlig træning. Jeg har i øjeblikket begrænset pladser, men lad os tage en snak, hvis du vil høre mere og reservere en plads.

Tjenester

 • KOSTPLAN

  Skræddersyet kostplaner som hjælper dig med at nå dine mål hurtigere og mere effektivt. Alle opskrifter er designet til at passe dit kalorieindtag, og tager hensyn til allergier og mad præferencer. Måltiderne kan være veganske, vegetariske, pescatarske og gluten frit. Hvad end du ønsker! Du vil have minimum 6 forskellige alternativer til hvert måltid, så du aldrig bliver træt af din kostplan

 • 1-1 COACHING

  1-1 coaching og support med mig via min app. Live personlig chat med mig, som du altid kan spørge om hjælp. Jeg kommer også til at kontakte dig over chatten, for at høre hvornår du har det.

 • PLAN OPDATERINGER

  Både din kostplan og dit træningsprogram bliver opdateret og justeret baseret på din progression og præferencer. Din planer vil blive opdateret minimum hver fjerde uge

 • TRÆNINGSPROGRAM

  Dine træningsprogrammer vil blive skræddersyet til dig og dine mål. Når jeg udarbejder dit program, vil jeg tage højde for skader, erfaring og hvor du helst vil træne henne. Fitness center, hjemmetræning eller udendørstræning, jeg kan få dit program til at passe til dine behov!

 • APP TRACKING

  Mit detaljerede tracker system giver dig mulighed for at se din progression. Du vil ugentligt kunne indtaste dine mål i appen, så vi sammen kan følge din progression til et sundere liv. Denne info vil også hjælpe mig til at tilpasse dine planer

 • PERSONLIG CHAT

  Du vil have den eksklusive mulighed for at kunne chatte med mig 24/7 i gennem appen. Vi kan igennem chatten holde dig motiveret, og besvare alle spørgsmål du måtte have vedrørende forløbet

Succes Historier

Vil du høre hvad mange andre siger?

Så klik ind på min facebook side

Du er mit fokus hele vejen

Jeg ved, at det betyder så meget for ens livskvalitet og selvværd, at man er glad for, hvad man dagligt ser i spejlet. Det er lige præcis den glædes følelse, som jeg vil hjælpe dig med at opnå.